Vállalkozónő vagy? És még nem tudsz jól angolul?

Ha milliós havi bevételű vállalkozást akarsz építeni 2022-ben, és már csak a tárgyalóképes angol nyelvtudás kell hozzá, akkor itt a helyed!

Csatlakozz az ingyenes Facebook csoportomhoz!

 

Ebben a zárt ingyenes Facebook csoportomban, amit kifejezetten vállalkozónőknek hoztam létre, folyamatosan teszek fel angol tanulással kapcsolatos ütős tananyagokat, ami abban segít téged, hogy ügyfeleket szerezz angolul, a mindennapi kommunikációban és külföldön se adjanak el.

 

Czifra Éva, 33 éve tanító diplomás nyelvtanár vagyok, jobb agyféltekés tanulásszakértő – aki maga is több nyelven beszél és több, mint 100 nyelvkönyvet írt – most vállalkozónőknek segitek az angol tanulásban jobb agyféltekés módszerrel ONLINE!!!

 

Mire számíthatsz tőlem, és a csoporttól?

 

Az én specialitásom az, hogy vállalkozónőknek segítek gyorsan, hatékonyan angolul tanulni. Minél gyorsabban, és minél hatékonyabban.

A csoportban rendszeres videókkal és posztokkal tanítom meg neked, hogyan tudsz elszakadni az elavult régi tanulási szokásoktól.

 

Amellett, hogy megosztom veled a sikeres nyelvtanulás féltett titkait, megtanítom neked azt is, hogyan tudod átmosni a korlátozó hiedelmeidet.

 

A legtöbb nyelvtanuló ugyanis nem csak amiatt reked meg a nyelvtanulással, mert nem tudja, hogy mit kellene technikailag csinálnia a fejlődéshez, hanem egyszerűen nem engedik a korlátozó hiedelmei, hogy azt tegye, amire szüksége lenne.

 

„Nincs nyelvtehetségem. Nekem ez nem sikerülhet. Nincs erre időm. Nem megy az angol. Nem elég jó a tudásom, hogy megszólaljak…”

 

Ismerős kifogások? Akkor búcsúzz el tőlük örökre!

 

A Facebook csoportban olyan átütő erejű gondolatokat fogok veled megosztani, melyek örökre elűzik belőled a korlátozó rémképeket. Csapjunk is bele, várlak „odabent”!

Csatlakozz MOST!

Hová küldjük a meghívót, amivel be tudsz lépni a csoportba ?