Papír alapú könyvek

Legfrissebb könyvek

Életmentő 1000 mondat olaszulLEGFRISSEBB
Életmentő 1000 mondat olaszul

Hihetetlen? De igaz! A leggyakrabban használt 1000 mondat megtanulásával már bátran csetelhetsz a neten, barátkozhatsz külföldön
is. A legalapvetőbb mondatok segítségével jól elboldogulsz
a mindennapi élet számtalan területén. A kiadványt kezdőknek és újrakezdőknek egyformán ajánlom. A könyvhöz hanganyag is társul.

2450 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3323 Ft) 

LEGFRISSEBB
1 hónap alatt olaszul

Módszeremmel már egy hónap tanulás elegendő ahhoz, hogy néhány szóban
elmondhasd, ki vagy, elmesélhesd egy napodat jelen, múlt és jövő
időben, feltehesd az általános kérdéseket beszélgetőpartnerednek.
Ebben a könyvben megtalálod a legfontosabb főneveket, mellékneveket
(fokozással együtt), igéket (jelen, múlt és jövő időben), a személyes
névmásokat, a rendhagyó igéket, az ábécét, a prepozíciókat, a
számokat, a mindennapi beszéd során leggyakrabban használt,
nélkülözhetetlen rövid mondatokat, melyek segítenek, hogy “ne adjanak
el” sem itthon, sem külföldön. Kezdd el még ma, és egy hónap múlva
garantáltan beszélni fogsz olaszul.

3990 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(5140 Ft) Honlapról letölthető hanganyaggal!

LEGFRISSEBB
1 hónap alatt oroszul

Módszeremmel már egy hónap tanulás elegendő ahhoz, hogy néhány szóban elmondhasd, ki vagy, elmesélhesd egy napodat jelen, múlt és jövő időben, feltehesd az általános kérdéseket beszélgetőpartnerednek. Ebben a könyvben megtalálod a legfontosabb főneveket, mellékneveket (fokozással együtt), igéket (jelen, múlt és jövő időben), a személyes névmásokat, a rendhagyó igéket, az ábécét, a prepozíciókat, a számokat, a mindennapi beszéd során leggyakrabban használt, nélkülözhetetlen rövid mondatokat, melyek segítenek, hogy “ne adjanak el” sem itthon, sem külföldön. Kezdd el még ma, és egy hónap múlva garantáltan beszélni fogsz oroszul.

3990 Ft + 5% Áfa + postaköltség(5140 Ft) Honlapról letölthető hanganyaggal

LEGFRISSEBB:
48 ÓRA ALATT NÉMETÜL

Az 1 hónap alatt németül sikerkönyv folytatása!
Hihetetlen, de igaz! Módszeremmel már 48 óra tanulás elegendő ahhoz, hogy a beszélt nyelvben használt szavakat, mondatokat használni tudd a mindennapi élet számos területén (utazás, útbaigazítás, álláskeresés stb.). Összesen 34 témakörben lehetsz jártas rövid idő alatt. A rövid leckéket egy óra alatt érdemes elsajátítani, a hosszabbakra szánj többet. A 48 órát oszd el egy-két hónapra, hogy a megtanult tananyag hosszú távon beépüljön. Nos, mindez rajtad áll. Kezdd el még ma, és 48 óra múlva (megtanulva a könyv anyagát) garantáltan beszélni fogsz németül.

3990 Ft + 5 % Áfa + postaköltség (5140 Ft ) Megrendelem Honlapról letölthető háromórás hanganyaggal.


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem

LEGFRISSEBB:
Életmentő 1000 mondat oroszul

Hihetetlen? De igaz! A leggyakrabban használt 1000 mondat megtanulásával már bátran csetelhetsz a neten, barátkozhatsz külföldön is. A legalapvetőbb mondatok segítségével elboldogulhatsz a mindennapi élet adott területein. A kiadványt kezdőknek és újrakezdőknek ajánlom. Hanganyag
is van a teljes könyvhöz. A kiejtést megkönnyíti a mondatok teljes átírása kiejtés szerint. Így az is tud tanulni belőle,aki nem tanult előtte oroszt.

2450 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3323 Ft)

LEGFRISSEBB:
Életmentő angol, német, orosz takarítóknak és szobalányoknak

Ez a kiadvány igazi kincs, ha takarítóként vagy szobalányként dolgozol vagy ez a szándékod a jövőben.A mindennapi életben előforduló
mondatok,kifejezések találhatók meg három idegen nyelven, amelyek mind a Magyarországon e területen dolgozók, mind a külföldön élők életét,valamint a takarítócégek,szállodák,panziók munkatársait is segítik. A könyvet hanganyag teszi teljessé.

2990 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3890 Ft)


Megrendelem


Megrendelem

LEGFRISSEBB:
Életmentő német állásinterjúra készülőknek

Szeretnél sikeresen felkészülni sorsdöntő, német nyelvű állásinterjúdra? Ez az első kiadvány Magyarországon, amelyben megtalálhatod úgy németül, mint magyarul a legfontosabb interjúkérdéseket és a mintaválaszokat, amelyek birtokában megszerezheted álmaid állását.
A mintainterjúk, az illegális kérdések, a képességek felsorolása mind azt a célt szolgálja, hogy sikeresen vedd az akadályokat. Megtalálod ebben a könyvben azt is, hogy hogyan érdeklődj az interjú után. Minden interjúztató HR-szakember is hasznosan forgathatja ezeket az oldalakat.

3990 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(5140 Ft)

LEGFRISSEBB:
Életmentő orosz masszőröknek, orvosoknak

Ez a kiadvány igazi kincs masszőröknek, orvosoknak, fogorvosoknak és gyógyszertári eladóknak. Hanganyag készült a teljes könyvhöz.

3000 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3900 Ft) + postaköltség
Honlapról letölthető hanganyaggal!

LEGFRISSEBB:
Életmentő angol, német, orosz recepciósoknak (hotel, wellness szalon, panzió)

Ez a kiadvány hiányt pótol. A szállodai vendégeknek és a recepciósoknak speciális szófordulatra, esetleg nagyon angolos/németes/oroszos mondatra van szükség ahhoz, hogy az adott helyzetnek megfelelően mondanivalójukat helyesen fejezzék ki. A mindennapi életben leggyakrabban előforduló mondatok, kifejezések találhatók meg ebben a könyvben, amelyek mind a Magyarországon e területen dolgozók, vagy a külföldön élők életét, mind pedig a nyelvvizsgázók tanulmányait is segítik.

2500 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3325 Ft) Honlapról letölthető hanganyaggal!

LEGFRISSEBB:
Életmentő angol/német/orosz ruházati eladóknak, vásárlóknak, diákoknak

Ez a kiadvány igazi kincs, ha ruházati eladó, vásárló vagy diák vagy. A mindennapi életben előforduló mondatok,kifejezések találhatók meg
három idegen nyelven, amelyek mind a Magyarországon e területen dolgozók, mind a külföldön élők életét,valamint a nyelvvizsgázók tanulmányait is segítik. A könyvet hanganyag teszi teljessé.

3000 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3900 Ft) Honlapról letölthető hanganyaggal!


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem

Könyvek angolul tanulóknak

LEGFRISSEBB:
ÉLETMENTŐ ANGOL ANGLIAI MUNKAVÁLLALÁSHOZ

Angliába készülsz dolgozni? Ez a kiadvány könnyen elsajátítható alapszavakat, -mondatokat és kitapasztalt interjúkérdéseket, valamint az elinduláshoz nagyon fontos információkat tartalmaz: hogyan szerezz NI számot, hogyan nyiss bankszámlaszámot. Mindez mintapárbeszédekkel, hanganyaggal. A könyv személyes tapasztalat alapján íródott: néhány
hónapja egy családtagot kísértem Londonba dolgozni. Már az első este kapott munkát, azóta is dolgozik. Kívánom, hogy neked is sikerüljön.

2500 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3475 Ft) Honlapról letölthető hanganyaggal!

ÉLETMENTŐ TANÁCSOK SIKERES ANGOL/NÉMET NYELVVIZSGÁKHOZ

A Kedves Olvasó igazi kincset tart a kezében, ugyanis ez a kiadvány több évtizedes munkám során megtapasztalt és kikísérletezett praktikákat tartalmaz, melyek segítettek elsőre levizsgázni a tanulóimnak. A már bevált tippek,a típushibák, a szintfelmérő teszt is a nyelvtanuló eredményes felkészülését segítik.

2500 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3475 Ft)

ÉLETMENTŐ ANGOL A MUNKAHELYEN

A tartalomjegyzék:

A.Hasznos kifejezések telefonáláshoz – Useful phrases to make phone calls
B.Időpont megbeszélése – Making an appointment
Elnézést kérek a késésért – I’m sorry I’m late/forbeing late
El kell halasztanom a találkozást – I have to postpone our meeting
Bemutatkozás – Introduction
C. MEGBESZÉLÉS/ÉRTEKEZLET – MEETING
Üdvözlés – Welcome
Bemutatás – Introduction
Névsorolvasás / Mentegetőzés – Roll call / Apologies
A napirend bemutatása – Introduction to the agenda
Figyelni az időt – Watching the time
Szavazás – Voting
Megjegyzések és visszajelzések – Comments and feedback
Egy megbeszélés lezárása – Closing a meeting
Emlékeztetők – Reminders
Köszönet és gratuláció – Thanks and congratulations
Nyomon követés – Follow up
Tárgyalás és alkudozás – Negotiation and bargaining
D.ELŐADÁSOK TARTÁSA – PRESENTATIONS
Hasznos kifejezések – Useful phrases
E. Csevegés, hogy megtörd a jeget – Small talk to break the ice
F. Hasznos párbeszédek – Useful dialogues

Ez a kiadvány hiányt pótol. Számos munkahelyen speciális szófordulatra, esetleg nagyon angolos mondatra van szükség ahhoz, hogy gondolatainkat helyesen fejezzük ki. A mindennapi munka során leggyakrabban előforduló mondatok, kifejezések találhatók meg ebben a könyvben 80 oldalon, amelyek mind a Magyarországon, mind a külföldön dolgozók életét is segítik. (Hanganyag nem készült a kiadványhoz)

2450 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3323 Ft)

1 hónap alatt angolul

Módszeremmel már egy hónap tanulás elegendő ahhoz, hogy néhány szóban elmondhasd, ki vagy, elmesélhesd egy napodat jelen, múlt és jövő időben, feltehesd az általános kérdéseket beszélgetőpartnerednek. Ebben a könyvben megtalálod a legfontosabb főneveket, mellékneveket (fokozással együtt), igéket (jelen, múlt és jövő időben), a személyes névmásokat, a rendhagyó igéket, az ábécét, a prepozíciókat, a számokat, a mindennapi beszéd során leggyakrabban használt, nélkülözhetetlen rövid mondatokat, melyek segítenek, hogy “ne adjanak el” sem itthon, sem külföldön. Kezdd el még ma, és egy hónap múlva garantáltan beszélni fogsz angolul.

3390 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(4510 Ft) Honlapról letölthető hanganyaggal!


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem

48 ÓRA ALATT ANGOLUL

Hihetetlen, de igaz! Módszeremmel már 48 óra tanulás elegendő ahhoz, hogy a beszélt nyelvben használt szavakat, mondatokat használni tudd a mindennapi élet számos területén (utazás, útbaigazítás, álláskeresés stb.). Összesen 34 témakörben lehetsz jártas rövid idő alatt. A rövid leckéket egy óra alatt érdemes elsajátítani, a hosszabbakra szánj többet. A 48 órát oszd el egy-két hónapra, hogy a megtanult tananyag hosszú távon beépüljön. Nos, mindez rajtad áll. Kezdd el még ma, és 48 óra múlva (megtanulva a könyv anyagát) garantáltan beszélni fogsz angolul. (Ez a kiadvány a szerző Életmentő angol nem csak turistáknak címmel korábban megjelent könyvének új kiadása.)

3990 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(5140 Ft)

Életmentő angol a szépségiparban

Ez a kiadvány igazi kincs, ha fülakupunktúrát, akupresszúrát, talpmasszázst végzel vagy masszőr, kozmetikus, fodrász, manikűrös, pedikűrös, takarító, szobalány, szolárium recepciós, wellness recepciós vagy. Hanganyag készült a teljes könyvhöz.

3990 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(5040 Ft)

Életmentő angol pincéreknek

Ez a kiadvány hiányt pótol. A pincéreknek, gyorséttermi dolgozóknak, bárpultosoknak és pizzériában dolgozóknak speciális szófordulatokra, esetleg sok nagyon németes/angolos mondatra van szükségük ahhoz, hogy kimagaslóan kommunikáljanak a vendégekkel. A mindennapi életben leggyakrabban előforduló speciális gyorséttermi, éttermi, pizzériában, bárban elhangzó mondatok, kifejezések találhatók meg ebben a könyvben, amelyek mind a Magyarországon, mind a külföldön dolgozó pincérek, gyorséttermi dolgozók, bárpultosok munkáját, mind pedig a vendégek boldogulását is segítik. A honlapról jelszóval letölthető hanganyaggal.

2690 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3575 Ft)

Életmentő 1000 mondat angolul

Hihetetlen? De igaz!
A leggyakrabban használt 1000 mondat megtanulásával már bátran csetelhetsz a neten, barátkozhatsz külföldön is. A legalapvetőbb mondatok segítségével elboldogulhatsz a mindennapi élet adott területein.A kiadványt kezdőknek és újrakezdőknek ajánlom. Hanganyag is van a teljes könyvhöz.

2450 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3323 Ft)


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem

1 HÉT ALATT ANGOLUL nem csak turistáknak

Nyaralni készülsz? Még nem tudsz angolul? Itt a gyors segítség! Erőlködés nélkül megtanulhatod az alapszavakat, alapmondatokat. Beszélj angolul 1 hét után! Ez a tudás garantáltan segít, hogy “ne adjanak el” külföldön. De nemcsak turistáknak hasznos ez a kiadvány, hanem bárkinek, aki gyorstalpaló formájában szeretné elsajátítani az alapokat. A honlapról letölthető hanganyag is a gyors és hatékony tanulást segíti. – (a Szerző)

2000 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(2850 Ft)

Betegápolás Angol

Külföldön szeretnél betegápolóként dolgozni? Ez a könyv azért született,hogy a Te kinti munkádat segítse.2010-ben többen is megkerestek, hogy írjam meg ezt a hiányt pótló könyvet, mivel külföldi munkájuk során szükség lenne egy ilyen speciális kiadványra. A beszélt nyelvben leggyakrabban használt szavakat, kifejezéseket és szakkifejezéseket is megtalálod itt. A hanganyag nélkülözhetetlen kiegészítője a könyvnek. Így könnyebben sajátíthatja el bárki az egészségügy legnehezebb idevágó szavait is. A könyv angolul és németül is megjelent. A honlapról letölthető hanganyag is a gyors és hatékony tanulást segíti.

3490 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(4415 Ft)

Hogyan kérdezzek angolul?

Több évtizedes angoltanári munkám során azt tapasztaltam, hogy a kérdésfeltevés mindig gondot okoz a tanulóknak. Ez a kiadvány azoknak szól, akik már tanultak angolul, de eltévedtek a kérdezésre vonatkozó szabályok útvesztőiben. A mindennapi életből vett példamondatok és a 77+1 kérdés, valamint a rövid válaszok praktikus tudást nyújtanak minden nyelvtanuló számára!

2000 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(2850 Ft)

HOGYAN FEJEZZEM KI AZ ÉRZELMEIMET ANGOLUL?

22 lecke,ütős mondatokkal,hasznos párbeszédekkel. Ez a kiadvány hiányt pótol. Számos helyzetben speciális szófordulatra, esetleg nagyon angolos mondatra van szükség ahhoz, hogy érzelmeinket helyesen fejezzük ki. A mindennapi életben leggyakrabban előforduló mondatok, kifejezések találhatók meg ebben a könyvben, amelyek mind a magyar turisták, vagy a külföldön élők életét, mind pedig a nyelvvizsgázók tanulmányait is segítik. Egyes részeihez hanganyagot készítettünk.

2190 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3050 Ft)


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem

ÉLETMENTŐ ANGOL SZÓBELI NYELVVIZSGÁKHOZ

A Kedves Olvasó igazi kincset tart a kezében ,ugyanis ez a kiadvány több évtizedes munkám során használt és már bevált anyagokat
tartalmaz,melyek segítettek elsőre levizsgázni a tanulóimnak. A prezentációminták, szituációs példák, rendezvényszervezés és mintavitatkozások valamint a grafikonelemzés kulcsszavai mind a nyelvtanuló eredményes felkészülését segítik. Egyes részeihez hanganyagot készítettünk.

3990 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(5140 Ft)

Mi található benne?

*53 prezentációminta (TELC)többre A, B akár C variációval
*rendezvényszervezés mintái (TELC)
*vitatkozások kulcsszavai, mintái (TELC)
*grafikonelemzés kulcsszavai (Zöld út) hanganyaggal
*kérdés-válaszok mintái (minden vizsgához)
*szakmai szituációk mintái (Zöld út)
*60 db párbeszéd (Origo, BME) hanganyaggal
*képleírások mintái hanganyaggal
*bevált tippek
*várható hajmeresztő kérdések (IELTS)
*ütős anglicizmusok hanganyaggal
*a leggyakoribb kötőszavak és használatuk

Olyan kincset tartalmaz a könyv,ami által a tanítványaim elsőre mentek át a szóbeliken.:)))

ÉLETMENTŐ KIFEJEZÉSEKKEL ANGOLUL (ANGLICIZMUSOKKAL ANGOLUL)

Szeretnél úgy beszélni angolul, mint egy angol anyanyelvű ember? Szeretnél kimagaslóan jó pontszámot kapni a szóbeli nyelvvizsgán? Szeretnéd ügyesen kivágni magad minden helyzetben, amikor meg kell szólalnod angolul? Itt a megoldás! Csak rajtad áll. Kezdd el még ma, és garantáltan szebben fogsz beszélni angolul.

3490 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(4615 Ft)

Hogyan írjak motivációs levelet angolul?

Ez a könyv, amelyet a kezében tart az olvasó, hiányt pótol. Eddig még nem jelent meg olyan könyv Magyarországon, amely motivációs levelek gyűjteményét tartalmazta volna. Ebben a kiadványban 110 foglalkozás motivációs levelét találja az érdeklődő,mind magyarul, mind angolul. Érdemes nemcsak a saját állásunkra vonatkozót áttekinteni, hanem az egész könyvet átböngészni, mivel több, nagyon hatékony kifejezést,mondatot tartalmaz, ami segíthet Önnek elnyerni álmai állását.

3490 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(4615 Ft)

Életmentő angol szakmai önéletrajzíráshoz

Álmodott már valaha arról, hogy elnyeri álmai állását?Ez a könyv ebben segít. Több,mint 100 foglalkozáshoz tartozó frappáns mondatot talál, amivel szakmai tapasztalatát könnyebb eladni. A könyvben megtalálható minden mondat mindkét nyelven, hiszen nem mindenki tudja magabiztosan kifejezni magát angolul.

4000 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(5150 Ft)


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem

Első tesztkönyvem

Középfokú nyelvvizsgára készülsz angolból? Már több tesztkönyvet megoldottál, és nem érted miért is az a jó válasz? Vagy már megszerezted az alap nyelvtani tudást és most szeretnéd elkezdeni a teszteket? Itt a megoldás! Ezzel a kiadvánnyal nem csak az angol nyelv alapvető nyelvtani szabályait gyakorolhatod be, hanem megtanulva a megadott magyarázatokat sikeresebb leszel a többi teszt megoldásában is. Kedves Nyelvtanuló! Részben hasznos tippeket találsz a tesztek helyes begyakorlásához. Ez a kiadvány 22 éves tanítási tapasztalat alapján íródott. Több tanítványom maximális pontszámmal teljesítette ezt a feladatot a vizsgán. Sok sikert kíván: a Szerző.

2650 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3633 Ft)

Életmentő angol állásinterjúra készülőknek

Szeretne sikeresen felkészülni sorsdöntő, angol nyelvű állásinterjújára? Ez az első kiadvány Magyarországon, amelyben az interjúra készülő megtalálja angolul is, magyarul is a legfontosabb interjúkérdéseket, és a mintaválaszokat, amelyek által megszerezheti álmai állását. A mintainterjúk, az illegális kérdések, a képességek felsorolása is azt a célt szolgálja, hogy Ön sikeresen vegye az akadályokat. Valamint azt is megtalálja a kedves olvasó, hogy hogyan érdeklődjön az interjú után. Minden interjúztató HR-szakember is hasznosan forgathatja ezeket az oldalakat.

3490 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(4615 Ft)

Angol bébiszittereknek, au paireknek

Külföldön szeretnél bébiszitter/au pair munkát vállalni? De nem tudod, mit kérdezz a gyerek(ek) családjától ők mit kérdezhetnek tőled? Nos, itt a megoldás! Ez az első könyv nemzetközi viszonylatban is amely tartalmazza a bébiszitterek/au pairek számára nélkülözhetetlen szavakat, speciális mondatokat, alapvető kérdéseket. A könyv végén található babysitter checklist a kinti munkádat segíti.

2550 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3528 Ft)

I love you

Külföldi a kedvesed? Állandóan nehézségeid vannak, hogyan fejezd ki az érzelmeidet angolul? Sokszor félreértitek egymást? Itt a megoldás! Ebből a kiadványból nem csak a romantikus társalgás szavait, mondatait tanulhatod meg, hanem azt is (többek között), hogyan oldhatsz meg konfliktusokat, hogyan szakíthatsz angolul, milyen szavakat használhatsz szeretkezés közben. Végül a romantikus levélíráshoz, cseteléshez és sms-íráshoz is tippeket adunk.

1950 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(2798 Ft)


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem

Életmentő angol iskolásoknak

Ez a könyv, amelyet a kezedben tartasz a maga nemében egyedülálló. Még nem jelent meg ilyen jellegű kiadvány iskolásoknak Magyarországon. Könyvem célja, hogy könnyen kommunikálj hasonló korú külföldi társaiddal (az ingyenes hanganyag is ezt a célt szolgálja). Értsd az óravezetés nyelvét, és a munkafüzet egyszerű utasításai se okozzanak Neked problémát. A rendhagyó igék megtanulása minden intézményben kötelező, így a szókártyák is nagyon hasznosak lehetnek, mivel ezeket akár utazás közben is használhatod. A könyvben található mondatok internetes ismerkedés, csetelés során is segítségedre lesznek, mivel általános információt tartalmaznak. A hanganyagon megtalálod többek között az ábécét, az elöljárószókat, a tő- és sorszámneveket, a legfontosabb rendhagyó igéket és az iskolai tantárgyakat is. Nyelvtanárok is használhatják munkájukhoz. Készen állsz, hogy részt vegyél egy izgalmas játékban? Meglátod, a hanganyag folyamatos hallgatásával és e kiadvány szorgos forgatásával napról napra jobban boldogulsz az angolórákon és azokban az élethelyzetekben, amikor használnod kell a nyelvet.

2330 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3197 Ft)

Három hónap alatt középfokú

Ez a könyv alapvetően azért született, hogy segítse azokat a nyelvtanulókat, akik elakadtak a nyelvtanulás útvesztőjében, vagy már minden reményt feladtak, hogy valaha is lesz nyelvtudásuk, vagy egyáltalán meg tudnak majd szólalni bármilyen nyelven. 2003-ban íródott ez a könyv, 15 év nyelvtanári (orosz, angol) tapasztalat alapján. Tehát ez módszertan, hogy hogyan kellene nyelvet tanulni, mert sajnos itt, Magyarországon az emberek nem tudják, hogyan fogjanak hozzá egy nyelv bizonyos szintű elsajátításához. Arról nem is beszélve, hogy a lakosság zöme úgy fél a nyelvtanulástól, mint valami szükséges rossztól, pedig a nyelvtanulást élvezni is lehet. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam az olvasóktól, többeknek a könyvben megfogalmazott gondolatok segítettek abban, hogy letegyék a nyelvvizsgát; sokaknak adott önbizalmat és erőt a tanuláshoz. Ez a könyv már több kiadást is megélt.

2200 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3260 Ft)

The art of language learning

A Három hónap alatt angolul című könyv angol nyelvű kiadása. Akár nyelvgyakorlásra is jó, összevetve az eredetivel, de külföldiek is haszonnal forgathatják. Ezzel kapcsolatban elmondok egy érdekes történetet. Külföldre utaztam, és a repülőgépen egy pár ült mellettem. A férfi angoltanár volt vidéken… (angol anyanyelvű). Épp meg akartam mutatni nekik ezt a kiadványt, amikor mindketten mosolyogva mondták, hogy ismerik, a férfi már megvette valamelyik könyvesboltban, és régóta szeretett volna ő maga is ilyen témájú könyvet írni. Szerinte ez a könyv hiányt pótol a könyvpiacon. Majd egymás címet
cseréltünk. Ők utaztak Egyiptomba, én pedig folytattam utamat tovább…

2200 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3260 Ft)

Életmentő angol nem csak turistáknak

Ez a kiadvány, amely több évtizedes nyelvtanári tapasztalat alapján készült, szinte mindenkihez szól, hasznosan forgathatja diák, turista, nyelvvizsgára készülő, vagy aki külföldön szeretne dolgozni. Ebből a kiadványból olyan szavakat, kifejezéseket tudhatsz meg, mint a fapados járat, félpanziós ellátás, éjjel-nappali bolt. De ez után nem okoz gondot, hogy akár egy pohár vizet kérj külföldön.

Honlapról letölthető hanganyaggal!

3990 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(5140 Ft) Honlapról letölthető hanganyaggal!


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem

Angol társalgás taxisoknak

Ez a kiadvány hiányt pótol a hazai könyvpiacon több szempontból is. Összefogja azokat a
hasznos mondatokat, amelyekkel nap mint nap találkozhatnak a taxisok és az idegenforgalomban dolgozók munkájuk során. Másrészt pedig egy új, de már bevált módszer alapján készült a könyv és a hozzá tartozó hanganyag, amely könnyebbé teszi a feldolgozást. A CD munka közben az autóban is hallgatható, így hasznosan telhetnek a
várakozással töltött percek.

A könyvhöz CD is tartozik!

1980 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(2829 Ft)
CD melléklettel!


Megrendelem

Könyvek németül tanulóknak

LEGFRISSEBB:
ÉLETMENTŐ NÉMET KÜLFÖLDI MUNKAVÁLLALÁSHOZ

Külföldön szeretnél dolgozni? Ez a kiadvány könnyen elsajátítható alapszavakat, alapmondatokat és kitapasztalt interjúkérdéseket, mintaválaszokat, valamint az elinduláshoz nagyon fontos információkat tartalmaz: hogyan egyeztess időpontot, hogyan nyiss bankszámlaszámot, hogyan kommunikálj első nap a munkahelyen,hogyan közlekedj,hogyan vásárolj,hogyan bérelj lakást. Mindez mintapárbeszédekkel, hanganyaggal.

2500 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3475 Ft) Honlapról letölthető hanganyaggal!

ÉLETMENTŐ NÉMET A MUNKAHELYEN

Zavarban vagy, amikor a munkahelyeden egy német hang szól a telefonba? Bizonytalan vagy,ha németül kell összeállítanod egy prezentációt? Kínosan érzed magad egy német nyelvű értekezleten, vagy ha le kell mondanod egy fontos találkozót? Nos,itt a megoldás! Ez a kiadvány magabiztossá tesz ezekben a helyzetekben és a munkahelyi könnyed társalgásban is.

2500 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3375 Ft)

1 hónap alatt németül

Módszeremmel már egy hónap tanulás elegendő ahhoz, hogy néhány szóban elmondhasd, ki vagy, elmesélhesd egy napodat jelen, múlt és jövő időben, feltehesd az általános kérdéseket beszélgetőpartnerednek. Ebben a könyvben megtalálod a legfontosabb főneveket, mellékneveket (fokozással együtt), igéket (jelen, múlt és jövő időben), a személyes névmásokat, a rendhagyó igéket, az ábécét, a prepozíciókat, a számokat, a mindennapi beszéd során leggyakrabban használt, nélkülözhetetlen rövid mondatokat, melyek segítenek, hogy “ne adjanak el” sem itthon, sem külföldön. Kezdd el még ma, és egy hónap múlva garantáltan beszélni fogsz németül.

3990 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(5140 Ft) Honlapról letölthető hanganyaggal!

Életmentő német a szépségiparban

Ez a kiadvány igazi kincs, ha fülakupunktúrát, akupresszúrát, talpmasszázst végzel vagy masszőr, kozmetikus, fodrász, manikűrös, pedikűrös, takarító, szobalány, szolárium recepciós, wellness recepciós vagy. Hanganyag készült a teljes könyvhöz.

3990 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(5040 Ft)


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem

Életmentő német pincéreknek

Ez a kiadvány hiányt pótol. A pincéreknek, gyorséttermi dolgozóknak, bárpultosoknak és pizzériában dolgozóknak speciális szófordulatokra, esetleg sok nagyon németes/angolos mondatra van szükségük ahhoz, hogy kimagaslóan kommunikáljanak a vendégekkel. A mindennapi életben leggyakrabban előforduló speciális gyorséttermi, éttermi, pizzériában, bárban elhangzó mondatok, kifejezések találhatók meg ebben a könyvben, amelyek mind a Magyarországon, mind a külföldön dolgozó pincérek, gyorséttermi dolgozók, bárpultosok munkáját, mind pedig a vendégek boldogulását is segítik. A honlapról jelszóval letölthető hanganyaggal.

2690 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3575 Ft)

Életmentő 1000 mondat németül

Hihetetlen? De igaz!
A leggyakrabban használt 1000 mondat megtanulásával már bátran csetelhetsz a neten, barátkozhatsz külföldön is. A legalapvetőbb mondatok segítségével elboldogulhatsz a mindennapi élet adott területein. A kiadványt kezdőknek és újrakezdőknek ajánlom. Hanganyag is van a teljes könyvhöz.

2200 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3060 Ft)

1 HÉT ALATT NÉMETÜL nem csak turistáknak

Külföldre készülsz dolgozni? Ebből a kiadványból könnyedén megtanulhatod az alapszavakat, alapmondatokat. Beszélj németül 1 hét után! Ez a tudás garantáltan segít,hogy “ne adjanak el” külföldön. A könyv turistáknak, diákoknak és külföldön dolgozóknak egyaránt hasznos és nélkülözhetetlen. A honlapról jelszóval letölthető hanganyag is a gyors és hatékony tanulást segíti.

2200 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3060 Ft)

Betegápolás Német

Külföldön szeretnél betegápolóként dolgozni?Ez a könyv azért született,hogy a Te kinti munkádat segítse.2010-ben többen is megkerestek,hogy írjam meg ezt a hiányt pótló könyvet,mivel külföldi munkájuk során szükség lenne egy ilyen speciális kiadványra. A beszélt nyelvben leggyakrabban használt szavakat, kifejezéseket és szakkifejezéseket is megtalálod itt. A hanganyag nélkülözhetetlen kiegészítője a könyvnek. Így könnyebben sajátíthatja el bárki az egészségügy legnehezebb idevágó szavait is. A könyv angolul és németül is megjelent. A honlapról letölthető hanganyag is a gyors és hatékony tanulást segíti.

3490 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(4415 Ft)


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem


Megrendelem

Hogyan kérdezzek németül?

Több évtizedes nyelvtanári munkám során azt tapasztaltam, hogy a kérdésfeltevés mindig gondot okoz a tanulóknak. Ez a kiadvány azoknak szól, akik már tanultak németül, de eltévedtek a kérdezésre vonatkozó szabályok útvesztőiben. A mindennapi életből vett példamondatok és a 77+1 kérdés, valamint a rövid válaszok praktikus tudást nyújtanak minden nyelvtanuló számára!

2200 Ft + 5% ÁFA + postaköltség(3060 Ft)


Megrendelem

Orosz nyelvkönyvek

1 HÉT ALATT OROSZUL nem csak turistáknak

Egyre több orosz turistával találkozol hazánkban vagy nyaralni készülsz? Még nem tudsz oroszul? Itt a gyors segítség!
Erőlködés nélkül megtanulhatod az alapszavakat, alapmondatokat. Beszélj oroszul 1 hét után! Ez a tudás garantáltan segít, hogy „ne adjanak el”. Nemcsak turistáknak hasznos ez a kiadvány, hanem bárkinek, aki gyorstalpaló formában szeretné elsajátítani a minimumot az orosz beszédhez. A honlapról jelszóval letölthető hanganyag is a hatékony tanulást segíti.

LEGFRISSEBB 2960 Ft

ÉLETMENTŐ OROSZ pincéreknek

Ez a kiadvány hiányt pótol. A pincéreknek, gyorséttermi dolgozóknak, bárpultosoknak és pizzériában dolgozóknak speciális szófordulatokra, esetleg sok nagyon oroszos mondatra van szükségük ahhoz, hogy kimagaslóan kommunikáljanak a vendégekkel. A mindennapi életben leggyakrabban előforduló speciális gyorséttermi, éttermi, pizzériában, bárban elhangzó mondatok, kifejezések találhatók meg ebben a könyvben, amelyek mind a Magyarországon, mind a külföldön dolgozó pincérek, gyorséttermi dolgozók, bárpultosok munkáját, mind pedig a vendégek boldogulását is segítik. A honlapról jelszóval letölthető hanganyaggal.

LEGFRISSEBB 3475 Ft


Megrendelem


Megrendelem