Szeretnél gyorsan,hatékonyan angolul tanulni?

Íme egy egyedi módszer,amivel végre megtanulsz beszélni angolul!

      A személyes tréning online változata, melyekre a helyek azonnal betelnek.

Az angol nyelvtanulók legnagyobb része ugyanarra kíváncsi, amikor tanfolyamot keres:

Hogyan kell úgy szavakat és mondatokat megtanulni, hogy azok ne csak ideig, óráig maradjanak a fejükben, hanem bármikor elő tudják venni, amikor meg kell szólalni?

Kétségtelen, hogy a legtöbb nyelvtanulási módszer itt vérzik el. Én is nagyon régóta kutattam, és 33 év tapasztalatszerzés kellett hozzá, hogy tökéletesítsem. Pedig jobbnál jobb angol tanfolyamokat látok, azonban ezzel a problémával szinte egyiküknek sem sikerül igazán megbirkózni.

Sok angol nyelvtanár tanulói szinte csupán csak
a szerencsében bízhatnak…

A megfelelő módszer ismerete nélkül annyian vannak, akik újabb és újabb online tanfolyamokat keresnek azzal a gondolattal, hogy…
“talán ez lesz az a nyelvtanfolyam, amin végre megtudok tanulni én is angolul”.
A legnagyobb gondod viszont eddig sem valószínű, hogy a tananyaggal volt,
hanem a tanulási módszerrel, amit annyian nem ismernek még mindig.

Rengeteg kudarcot osztottak meg velem már a jelentkezők. Ezért éreztem, hogy meg kell osztanom a tapasztalataim szélesebb körben is, hiszen ez a nyelvtanulási technika annyi tanítványomon segített már.

Elkészítettem ezért az 1 hónap alatt angolul tréninget, amely lenyűgöző eredményeket hozott már a kezdetektől. Nem csak tanulóim, hanem én magam is megdöbbentem, hogy mennyivel gyorsabban tanulták végig a könyvem azok a tanulók, akikkel előtte elvégeztettem ezt a tréninget. Egy hölgy, Mária például ezt mondta róla:


Nagyon élveztem a workshopot! Egy ilyen módszerre volt szükségem, ami könnyű és még én is meg tudom csinálni. Sajnos elég lusta vagyok, ha őszinte akarok lenni. És még így is meg lehet tanulni a könyvet 1 hónap alatt. Nekem sikerült 1 hónap alatt. Én két kisgyermek tanultam.Azután kijöttünk ide Angliába dolgozni. Most kint vagyunk. Már én segítek a páromnak is, amikor nem ért valamit. Jó döntés volt, hogy elmentem erre a workshopra. Köszönöm a lehetőséget. Ajánlom mindenkinek.Kiss Alíz,ápolónő

Mire leszel képes az online tréning végén?

Természetesen nem azt ígérem, hogy az egész angol nyelvet és az összes angol szót fogod megtanulni 1 hónap alatt. Ez felelőtlen kijelentés lenne. 

Ezen a tréningen azt tanulod meg, hogy tudod elsajátítani 1 hónap alatt az 1 hónap alatt angolul című tankönyvet és egy olyan gyakorlati nyelvtanulási módszert kapsz az online felületen, ami bármilyen nyelv  gyors és hatékony elsajátításához nagy segítséget ad, valamint utána is más tankönyvhöz és más tananyaghoz is használhatod ezeket a praktikákat!!

Módszeremmel már egy hónap tanulás elegendő lesz ahhoz például, hogy néhány szóban elmondhasd, ki vagy, elmesélhesd egy napodat jelen, múlt és jövő időben, feltehesd az általános kérdéseket beszélgető partnerednek. Ehhez a speciális 1 hónap alatt angolul tankönyv nyújt nagy segítséget, amiben beszédcentrikus angol tananyag van, de magyarul is megtalálsz benne minden szót és mondatot.

De lássuk pontosan, mit értek el tanulóim, akik már elvégezték ezt a tréninget és mire számíthatsz Te is, amikor elkészülsz vele.

Ez várható, ha velem tartasz ezen a tréningen:

 • 3 technikát ismersz meg,amivel bekapcsoljuk a jobb agyféltekét és hatékonyabban tudsz majd tanulni ezek segítségével otthon.
  A felnőttek többsége csak a bal agyféltekéjét használja. A gyerekek kb.7 éves korukig képesek mindkettőt használni. Itt visszanyered ezt a képességed, hiszen a hatékony tanuláshoz mindkettő agyféltekét kell használnunk.
 •  Pillanatok alatt megjegyzel majd akár egy 10 tételből álló listát
 • megtanulod a képi memóriát
 • Elsajátítod az agyintegráló gyakorlatokat, ami segít, hogy könnyebben tanulj
 • Megtanulsz néhány perc alatt relaxálni,egy indiai módszerrel.
 • Megismered a már évek óta működő Czifra Speed Módszert.
  Ez az egyedülálló módszer segít majd különösen sokat abban, hogyan tanuld meg otthon az 1 hónap alatt könyvet valóban egyetlen hónap alatt.
 • Bevált önszuggesztiós technikákat ismersz meg, amelyek nagyban segítik a nyelvtanulásodat

Ez várható, ha kihagyod ezt a tréninget:

 • esélyes, hogy továbbra is csak a bal agyféltekét használod majd, és így sajnos töredéke olyan hatékony lehetsz az angol nyelvtanulásban csak, mint a módszeremmel
 • hosszas magolás vár rád, amivel nagynehezen jegyzed majd meg az idegen mondatokat, és amikor beszélni kéne, persze egyik sem jut majd igazán helyesen eszedbe
 • rendkívül hiányozni fog a képi memória ismerte, ami nélkül drasztikusan csökkented a nyelvtanulási esélyeid
 • maradi módszereket alkalmazol továbbra is, amivel bizonyítottan jóval nehezebb tanulni
 • képtelen leszel koncentrálni és jön a szokásos érzés: “összefolynak a betűk a szemem előtt és amúgy is… olyan fáradtnak érzem magam, mire tanulni kezdek” – pedig az érzés az öszpontosítási képesség hiánya miatt érkezik meg
 • sehol máshol nem találkozhatsz speciálisan a tanulóimnak kifejlesztett technikámmal, hiszen egyetlen más nyelvtanár sem alkalmazza ezt  módszert.
 • nem leszel olyan tanulási technológia birtokában, amelyet nem csupán a nyelvtanulásnál tudsz igénybevenni, hanem segítségével más dolgokat is gyorsabban, könnyebben, hatékonyabban tudnál megtanulni

Ez már önmagában is ígéretes szokott lenni jelentkezőimnek, de igazán szeretem a precíz munkát, ezért hadd mutassam meg a pontos tematikát és hogy mit kapsz a tréninggel:

Mi a tematikája a Czifra féle nyelvtanulási tréningnek?

 • Az agyféltekék szerepe a nyelvtanulásban
 • Jobb agyféltekés tanulás ismertetése,gyakorlása
  + Shakti Gawain 3 lépcsős módszerének gyakorlása a nyelvtanulással kapcsolatban.
 • a Czifra Speed Módszer!
 • A nyelvtanulás akadályai és a módszer bemutatása, begyakorlása, 

…EZUTÁN a tanuló képes egyedül otthon, sokkal hatékonyabban betanulni a tananyagot.

A tréninghez szükséges tananyag: Czifra Éva: 1 hónap alatt angolul című, több, mint 4000 példányban eladott könyve. (csak könyv formátumban alkalmazható a tréninghez)

Ráadásul a tanfolyam részeként tagja leszel egy zárt Facebook csoportnak, ahol segítek a tanulásban. Nem hagylak magadra!

Mit tartalmaz az 1 hónap alatt angolul nyelvkönyv?

Ebben a könyvben megtalálod a legfontosabb főneveket, mellékneveket (fokozással együtt), igéket (jelen, múlt és jövő időben), a személyes névmásokat, a rendhagyó igéket, az ábécét, a prepozíciókat, a számokat, a mindennapi beszéd során leggyakrabban használt, nélkülözhetetlen rövid mondatokat, melyek segítenek, hogy “ne adjanak el” sem itthon, sem külföldön.

A könyvet postai úton kapod meg. Nagyobb méretű levélként. Fontos, hogy a neved szerepeljen a postaládán, ha van emelet, ajtó, kérjük azt is add meg. Annak a személynek a nevét is megadhatod, akinek szerepel a postaládán a neve, ha a tiéd nincs ott.

Neked való ez a tréning, ha…

 • szeretnél magabiztosan társalogni
  alap szinten
 • külföldre készülsz dolgozni és nem akarod a legborzasztóbb munkákat elvállalni
 • itthon szeretnéd használni a beszélt nyelvet, és segítségével egy jobb állást, vagy pozíciót megkapni

Nem neked való a tréning, ha…

 • neked igazából csak egy nyelvvizsgára van szükséged, de nem akarod használni nagyon a nyelvet
 • muszájból kell megcsinálnod, de te nem is akarsz tanulni. Így sajnos nem fog sikerülni!
 • nincs hatással az angol a megélhetésedre, a tanulmányaidra, vagy az életedre

Ki tartja az online tréninget?

A tréninget személyesen Czifra Éva tanítja online.

Éva 33 év szakmai tapasztalattal rendelkező diplomás nyelvtanár, 110 sikeres nyelvkönyv szerzője, a Czifra Speed Módszer megalkotója, jobb agyféltekés tanulás szakértő,Théta Healing konzulens és Life coach.

Miért bízhatsz meg Te is bennem és a módszeremben?

Több mint 140 tréninget tartottam az elmúlt években, közel 20 nagyvárosban Szombathelytől Debrecenig, Győrtől Szegedig és Budapesttől Londonig… csak hogy néhányat említesek.

Az 1 hónap alatt angolul tréning ára

A tréning ára 1 db nyelvkönyvvel (belföldi postázással) összesen:

24.600 Forint

Jelentkezz most a tréningemre, és megkapod a következőket:

 

 • letölthető videók, hangfelvételek és segédanyagok – 29.900 Ft értékben
 • 1 hónap alatt angolul könyv ( postával érkezik)
 • csomagolás és házhozszállítás ( belföldre )
 • egyedi jobb agyféltekés tervező napló ( postával érkezik)

bónusz : A sikeres nyelvtanulás titka (pdf) – 2990 Ft értékben INGYEN

Kedvezményes jelentkezési határidő: 2022. június 27. – éjfélig!

Ha angol fontban utalsz 58 angol fontot kell utalnod (belföldi postázás.)Ha külföldre kéred a könyv postázását 64 angol fontot kell utalnod, forintban 27 050 forintot.

A Wise rendszerén keresztül utalhatsz nekünk olcsón forintban külföldről.

A tréning helye: honlap

(Az FB csoport csak tamogatásra szolgál, nincsenek élő adások, és nem ott van a tananyag, hanem a honlapon és a tankönyvben.)

Teljes mobilitás

Ott és akkor tanulsz, amikor és ahol csak akarsz

Szakszerű oktatás

Szakemberek által elkészített tudásanyag

Gyorsan és hatékonyan

Néhány hét alatt nagy mennyiségű tudásra tehetsz szert

Gyakorlatias hozzáállás

Fontos szavakat és kifejezéseket tanulsz meg, nincs fölösleges nyelvtan

Bárki

Könnyű kezelés kortól és képességektől függetlenül

Nincs fix időpont

A tempót  hogyan haladsz, Te határozod meg. A leckék bármikor megnézhetők, újrajátszhatók , tehát nem vesznek el akkor sem, ha nincs időd most meghallgatni őket.

Jelentkezz az alábbi gombra kattinva:

Mit mondanak azok, akik már velem tanultak?

czifraeva

Mi kipróbáltuk! A férjemmel együtt, egyszerre én az angolra, Ő a németre! Már ez is egyedi volt! Játékosan, zenei bemelegítéssel edzettük a jobb agyféltekénket! Érdekes, laza és fantasztikus volt! Bomba jó könyvek, ehhez hanganyag annnyira könnyen tanulható, elsajátítható. Telefonra letölthető, bárhová magaddal viheted! Én séta közben annyit tanultam, hogy Angliában élő rokonok nagyot néztek, mennyit fejlődött az angol tudásom utolsó találkozásunk óta!
Meleg szívvel ajánlom!

Nagyné Hanuscsák Mária véleménye az 1 hónap alatt workshopról

Nagyon vártam a workshopot. A nyelvtanulás módszertanát már más aspektusból látom. Kellemes hangulatban és nagyon gyorsan, sok gyakorlattal telt a workshop. Ezentúl nem kényszer a nyelvtanulás, hanem belső motiváció. Nagyon hasznosnak tartom ezt a gyakorlati foglalkozást, tele jó tanáccsal és nyelvtanulási ötlettel. Már elkezdtem a könyvet és sokkal hatékonyabb a tanulás így. Ajánlom mindenkinek.

Márkus Katalin véleménye az 1 hónap alatt workshopról

Jobb agyféltekés német workshopon vettem részt, amit mindenkinek csak ajánlani tudok. A tananyag Czifra Éva 1 hónap alatt németül című nagyszerű könyve volt, ami nagyon tetszik, mert nagyon praktikus, a mindennapjaink során előforduló mondatok, szavak találhatók benne.  Mindenkinek ajánlom a workshopot és a könyveket. Köszönöm, hogy ott lehettem!

Vindecker Mária véleménye az 1 hónap alatt workshopról

Rendeld meg most, kattints a jelentkezés gombra itt!