Hogyan tanulhatsz meg 1 hónap alatt németül egy jobb agyféltekés online tréning segítségével?

         Íme egy egyedi módszer, amivel végre megtanulsz beszélni németül!

           A személyes tréning online változata, melyekre a helyek azonnal betelnek.

A német nyelvtanulók legnagyobb része ugyanarra kíváncsi, amikor tanfolyamot keres:

Hogyan kell úgy szavakat és mondatokat megtanulni, hogy azok ne csak ideig, óráig maradjanak a fejükben, hanem bármikor elő tudják venni, amikor meg kell szólalni?

Kétségtelen, hogy a legtöbb nyelvtanulási módszer itt vérzik el. Én is nagyon régóta kutattam, és 33 év tapasztalatszerzés kellett hozzá, hogy tökéletesítsem. Pedig jobbnál jobb német tanfolyamokat látok, azonban ezzel a problémával szinte egyiküknek sem sikerül igazán megbirkózni.

Sok német nyelvtanár tanulói szinte csupán csak
a szerencsében bízhatnak…

A megfelelő módszer ismerete nélkül annyian vannak, akik újabb és újabb online tanfolyamokat keresnek azzal a gondolattal, hogy…
“talán ez lesz az a nyelvtanfolyam, amin végre megtudok tanulni én is németül”.
A legnagyobb gondod viszont eddig sem valószínű, hogy a tananyaggal volt,
hanem a tanulási módszerrel, amit annyian nem ismernek még mindig.

Rengeteg kudarcot osztottak meg velem már a jelentkezők. Ezért éreztem, hogy meg kell osztanom a tapasztalataim szélesebb körben is, hiszen ez a nyelvtanulási technika annyi tanítványomon segített már.

Elkészítettem ezért az 1 hónap alatt németül tréninget, amely lenyűgöző eredményeket hozott már a kezdetektől. Nem csak tanulóim, hanem én magam is megdöbbentem, hogy mennyivel gyorsabban tanulták végig a könyvem azok a tanulók, akikkel előtte elvégeztettem ezt a tréninget. Egy Ausztriában dolgozó hölgy, Orsi például ezt mondta róla:

“45 éves vagyok, és Mosonmagyaróváron élek. A történetem miatt, ez azért fontos, mert városom kb. 15 kilométerre van Ausztriától. Ahol én már 8 éve dolgozom.

Az első munkahelyem egy kertészet volt, csak magyar kollégákkal. Itt ezért nem éreztem hiányát a német nyelvnek. Hiányosság pedig volt sajnos, hiszen én annak idején orosz nyelvet tanultam az általános iskolában.

Aztán felvettek Bécsbe a repülőtérre. Ennek 6 éve. Elvégeztem egy gyors, 4 hetes intenzív német tanfolyamot. Így mentem oda dolgozni. A munkámmal kapcsolatos összes, szót, kifejezést megtanultam, de sajnos sokat nem fejlődtem, mivel török, szerb és magyar nemzetiségűekkel dolgoztam együtt, akik szintén nem, vagy nagyon rosszul beszélték a német nyelvet!

Sajnos 6 év után, elküldtek… A korona-krízis miatt.

Mivel rengeteg időm lett, elkezdtem bújni a netet, hogy és hol álljak neki a németnek. Ekkor találtam rá Éva módszerére, könyveire!

Csatlakoztam az “Egy hónap alatt németül” csoporthoz.

Közben kaptam egy lehetőséget Ausztriában, egy állásinterjúra kellett mennem! 2 hetem volt felkészülni, és tudtam ide nem mehetek nyelvtanilag helytelen, össze-vissza szórendű mondatokkal, szóhiányosságokkal, itt nem lehet majd kézzel-lábbal mutogatni.

Ebben a 2 hétben rengeteget tanultam, újratanultam Éva könyvéből!

 Óriási önbizalmat kaptam Tőle, és igen…! Sikerült az elbeszélgetés a német anyanyelvű hölggyel, másnap felhívott hogy enyém a munka!

Tudom és hiszem ez Éva nélkül nem sikerült volna! Köszönöm szépen hogy megosztotta velünk ezt a csodás módszert! Ami nekem annyira megtetszett, és akkora sikerélményt köszönhetek neki, hogy tanulok tovább, és az angolt is elkezdem!

Sok sikert kívánok Mindenkinek!”

Varga Orsi

Mire leszel képes az online tréning végén?

Természetesen nem azt ígérem, hogy az egész német nyelvet és az összes német szót fogod megtanulni 1 hónap alatt. Ez felelőtlen kijelentés lenne. 

Ezen a tréningen azt tanulod meg, hogy tudod elsajátítani 1 hónap alatt az 1 hónap alatt németül című tankönyvet és egy olyan gyakorlati nyelvtanulási módszert kapsz az online felületen, ami bármilyen nyelv  gyors és hatékony elsajátításához nagy segítséget ad, valamint utána is más tankönyvhöz és más tananyaghoz is használhatod ezeket a praktikákat!

Módszeremmel már egy hónap tanulás elegendő lesz ahhoz például, hogy néhány szóban elmondhasd, ki vagy, elmesélhesd egy napodat jelen, múlt és jövő időben, feltehesd az általános kérdéseket beszélgető partnerednek. Ehhez a speciális 1 hónap alatt németül tankönyv nyújt nagy segítséget, amiben beszédcentrikus német tananyag van, de magyarul is megtalálsz benne minden szót és mondatot.

De lássuk pontosan, mit értek el tanulóim, akik már elvégezték ezt a tréninget és mire számíthatsz Te is, amikor elkészülsz vele.

Ez várható, ha velem tartasz ezen a tréningen:

 • 3 technikát ismersz meg,amivel bekapcsoljuk a jobb agyféltekét és hatékonyabban tudsz majd tanulni ezek segítségével otthon.
  A felnőttek többsége csak a bal agyféltekéjét használja. A gyerekek kb.7 éves korukig képesek mindkettőt használni. Itt visszanyered ezt a képességed, hiszen a hatékony tanuláshoz mindkettő agyféltekét kell használnunk.
 •  Pillanatok alatt megjegyzel majd akár egy 10 tételből álló listát
 • megtanulod a képi memóriát
 • Elsajátítod az agyintegráló gyakorlatokat, ami segít, hogy könnyebben tanulj
 • Megtanulsz néhány perc alatt relaxálni,egy indiai módszerrel.
 • Megismered a már évek óta működő Czifra Speed Módszert.
  Ez az egyedülálló módszer segít majd különösen sokat abban, hogyan tanuld meg otthon az 1 hónap alatt könyvet valóban egyetlen hónap alatt.
 • Bevált önszuggesztiós technikákat ismersz meg, amelyek nagyban segítik a nyelvtanulásodat

Ez várható, ha kihagyod ezt a tréninget:

 • esélyes, hogy továbbra is csak a bal agyféltekét használod majd, és így sajnos töredéke olyan hatékony lehetsz a német nyelvtanulásban csak, mint a módszeremmel
 • hosszas magolás vár rád, amivel nagynehez jegyzed majd meg az idegen mondatokat, és amikor beszélni kéne, persze egyik sem jut majd igazán helyesen eszedbe
 • rendkívül hiányozni fog a képi memória ismerte, ami nélkül drasztikusan csökkented a nyelvtanulási esélyeid
 • maradi módszereket alkalmazol továbbra is, amivel bizonyítottan jóval nehezebb tanulni
 • képtelen leszel koncentrálni és jön a szokásos érzés: “összefolynak a betűk a szemem előtt és amúgy is… olyan fáradtnak érzem magam, mire tanulni kezdek” – pedig az érzés az öszpontosítási képesség hiánya miatt érkezik meg
 • sehol máshol nem találkozhatsz speciálisan a tanulóimnak kifejlesztett technikámmal, hiszen egyetlen más nyelvtanár sem alkalmazza ezt  módszert.
 • nem leszel olyan tanulási technológia birtokában, amelyet nem csupán a nyelvtanulásnál tudsz igénybevenni, hanem segítségével más dolgokat is gyorsabban, könnyebben, hatékonyabban tudnál megtanulni

Ez már önmagában is ígéretes szokott lenni jelentkezőimnek, de igazán szeretem a precíz munkát, ezért hadd mutassam meg a pontos tematikát és hogy mit kapsz a tréninggel:

Mi a tematikája a Czifra féle nyelvtanulási tréningnek?

 • Az agyféltekék szerepe a nyelvtanulásban
 • Jobb agyféltekés tanulás ismertetése,gyakorlása
  + ShaktiGawain 3 lépcsős módszerének gyakorlása a nyelvtanulással kapcsolatban.
 • a Czifra Speed Módszer!
 • A nyelvtanulás akadályai és a módszer bemutatása, begyakorlása, 

…EZUTÁN a tanuló képes egyedül otthon, sokkal hatékonyabban betanulni a tananyagot.

A tréninghez szükséges tananyag: Czifra Éva: 1 hónap alatt németül című, több, mint 4000 példányban eladott könyve. (csak könyv formátumban alkalmazható a tréninghez)

Ráadásul a tanfolyam részeként tagja leszel egy zárt Facebook csoportnak, ahol segítek a tanulásban. Nem hagylak magadra!

Mit tartalmaz az 1 hónap alatt németül nyelvkönyv?

Ebben a könyvben megtalálod a legfontosabb főneveket, mellékneveket (fokozással együtt), igéket (jelen, múlt és jövő időben), a személyes névmásokat, a rendhagyó igéket, az ábécét, a prepozíciókat, a számokat, a mindennapi beszéd során leggyakrabban használt, nélkülözhetetlen rövid mondatokat, melyek segítenek, hogy “ne adjanak el” sem itthon, sem külföldön.

A könyvet postai úton kapod meg. Nagyobb méretű levélként. Fontos, hogy a neved szerepeljen a postaládán, ha van emelet, ajtó, kérjük azt is add meg. Annak a személynek a nevét is megadhatod, akinek szerepel a postaládán a neve, ha a tiéd nincs ott.

Neked való ez a tréning, ha…

 • szeretnél magabiztosan társalogni
  alap szinten
 • külföldre készülsz dolgozni és nem akarod a legborzasztóbb munkákat elvállalni
 • itthon szeretnéd használni a beszélt nyelvet, és segítségével egy jobb állást, vagy pozíciót megkapni

Nem neked való a tréning, ha…

 • neked igazából csak egy nyelvvizsgára van szükséged, de nem akarod használni nagyon a nyelvet
 • muszájból kell megcsinálnod, de te nem is akarsz tanulni. Így sajnos nem fog sikerülni!
 • nincs hatással a német a megélhetésedre, a tanulmányaidra, vagy az életedre

Ki tartja az online tréninget?

A tréninget személyesen Czifra Éva tanítja online.

33 év szakmai tapasztalattal rendelkező diplomás nyelvtanár, 110 sikeres nyelvkönyv szerzője, a Czifra Speed Módszer megalkotója, jobb agyféltekés tanulás szakértő,Théta Healing konzulens és Life coach.

Miért bízhatsz meg Te is bennem és a módszeremben?

Több mint 140 tréninget tartottam az elmúlt években, közel 20 nagyvárosban Szombathelytől Debrecenig, Győrtől Szegedig és Budapesttől Londonig… csak hogy néhányat említesek.

Az 1 hónap alatt németül tréning ára

A tréning ára 1 db nyelvkönyvvel (belföldi postázással) összesen:

24.600 Forint

Jelentkezz most a tréningemre, és megkapod a következőket:

 • csomagolás és házhozszállítás ( belföldre, külföldre is postázunk a tanfolyami díjon felül + költségért )
 • letölthető videók, hangfelvételek és segédanyagok – 29.900 Ft értékben
 • 1 hónap alatt németül könyv ( postával érkezik)
 • egyedi jobb agyféltekés tervező napló ( postával érkezik)

bónusz : A sikeres nyelvtanulás titka (pdf) – 2990 Ft értékben INGYEN

Kedvezményes jelentkezési határidő: 2022. június 27. – éjfélig!

Ha euróban utalsz 70 eurót kell utalnod magyarországi postázással. Ha külföldre kéred a könyv postázását 76 eurót kell utalnod, forintban 27 050 forintot.

A tréning helye: honlap

(Az FB csoport csak tamogatásra szolgál, nincsenek élő adások, és nem ott van a tananyag, hanem a honlapon és a tankönyvben.)

Teljes mobilitás

Ott és akkor tanulsz, amikor és ahol csak akarsz

Szakszerű oktatás

Szakemberek által elkészített tudásanyag

Gyorsan és hatékonyan

Néhány hét alatt nagy mennyiségű tudásra tehetsz szert

Gyakorlatias hozzáállás

Fontos szavakat és kifejezéseket tanulsz meg, nincs fölösleges nyelvtan

Bárki

Könnyű kezelés kortól és képességektől függetlenül

Nincs fix időpont

A tempót  hogyan haladsz, Te határozod meg. A leckék bármikor megnézhetők, újrajátszhatók , tehát nem vesznek el akkor sem, ha nincs időd most meghallgatni őket.

Jelentkezz az alábbi gombra kattinva:

Mit mondanak azok, akik már velem tanultak?

czifraeva

Mi kipróbáltuk! A férjemmel együtt, egyszerre én az angolra, Ő a németre! Már ez is egyedi volt! Játékosan, zenei bemelegítéssel edzettük a jobb agyféltekénket! Érdekes, laza és fantasztikus volt! Bomba jó könyvek, ehhez hanganyag annnyira könnyen tanulható, elsajátítható. Telefonra letölthető, bárhová magaddal viheted! Én séta közben annyit tanultam, hogy Angliában élő rokonok nagyot néztek, mennyit fejlődött az angol tudásom utolsó találkozásunk óta!
Meleg szívvel ajánlom!

Nagyné Hanuscsák Mária véleménye az 1 hónap alatt workshopról

Nagyon vártam a workshopot. A nyelvtanulás módszertanát már más aspektusból látom. Kellemes hangulatban és nagyon gyorsan, sok gyakorlattal telt a workshop. Ezentúl nem kényszer a nyelvtanulás, hanem belső motiváció. Nagyon hasznosnak tartom ezt a gyakorlati foglalkozást, tele jó tanáccsal és nyelvtanulási ötlettel. Már elkezdtem a könyvet és sokkal hatékonyabb a tanulás így. Ajánlom mindenkinek.

Márkus Katalin véleménye az 1 hónap alatt workshopról

Jobb agyféltekés német workshopon vettem részt, amit mindenkinek csak ajánlani tudok. A tananyag Czifra Éva 1 hónap alatt németül című nagyszerű könyve volt, ami nagyon tetszik, mert nagyon praktikus, a mindennapjaink során előforduló mondatok, szavak találhatók benne.  Mindenkinek ajánlom a workshopot és a könyveket. Köszönöm, hogy ott lehettem!

Vindecker Mária véleménye az 1 hónap alatt workshopról

Rendeld meg most, kattints a jelentkezés gombra itt!