A vásárlás előtti tájékozódás fontossága
Az internetes vásárlás az úgynevezett távollévők között megkötött szerződések közé tartozik, azaz a szerződéskötésre a kereskedő és a fogyasztó egyidejű jelenlétének hiányában kerül sor. Ezért a vásárlással kapcsolatos lényeges információkat (a szolgáltató adatai, a vásárlás folyamata, ajánlati kötöttség, díjfizetés, számlázás, szállítás, az elállási jogának gyakorlása), a szavatossággal kapcsolatos fontos információkat (kellékszavatosság, termékszavatosság, jótállás, igényérvényesítés, panaszkezelés) valamint fogyasztóvédelmi hatóságnál, békéltető testületnél, az európai uniós vitarendezési platformon illetve a bíróságon kezdeményezhető jogérvényesítési lehetőségeket a weboldalunk láblécében található Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) dokumentumban foglaltuk össze Neked. Kérjük, a vásárlásod előtt tanulmányozd ezt az ÁSZF-et! (ÁSZF megtekintése)
Az oldalainkon szereplő termékeket a mellettük szereplő bruttó áron értékesítjük, tehát a feltüntetett ár az ÁFA-t tartalmazza!
A következő fizetési és szállítási módokat tudjuk biztosítani a számodra:
Személyes átvételre nincs lehetőség.
Előre utalás (banki átutalás): A megrendelt terméket lehetőség van előre utalással megvásárolni. Amennyiben ezt a módot választod, a visszaigazoló e-mailben szereplő végösszeget a Cib Banknál vezetett 11101301 63723610 35000008 (számlatulajdonos: Czifra Éva)
számú bankszámlára utald át, kérjük, hogy az átutalás közleményében a megrendelő nevét és az e-mailben vagy az oldalon kapott rendelésszámot tüntesd fel az utalás egyértelmű azonosíthatósága érdekében! A megrendelés teljesítését a banki utalás beérkezését követő legelső munkanapon megkezdjük, melyről e-mailban is értesítést küldünk.
Előre utalás (rózsaszín postai csekken):
Az alábbi lakcímre lehetséges:
Czifra Éva
BudapestHungária krt.15.2.em.14/A.
1143
Utánvétre nálunk nincs lehetőség.
Szállítási módként a Magyar Posta szolgáltatását vesszük igénybe.A megrendelt papír alapú könyveket elsőbbségivel,ajánlott küldeményként postázzuk.
A vásárlásról e-számlát kap az összeg beérkezése után a törvényben meghatározott napon belül e-mailben a vásárló/tréningre jelentkező.
Bármely későbbi ügyintézés, igényérvényesítés során fontos azonosító a Rendelésszám (ez egyben iktatószámként is funkcionál), melyet a rendelést visszaigazoló e-mail is tartalmaz, kérjük, az ügyintézés egyszerűsítése érdekében őrizd meg ezt az azonosítót is!
Szolgáltatásunkkal kapcsolatos bármely kérdésedet felteheted az info@czifraeva.hu e-mail címen, postai úton:Czifra Éva,Budapest,Hungária krt.15.2.em.14/A. 1143 címen vagy telefonon a +36 20 442-0571- es telefonszámon.
A személyes adataid védelme
A vásárlás során megadott személyes adataidat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljük a szerződés létrehozása, annak teljesítése céljából továbbá a ránk vonatkozó jogi (számviteli, fogyasztóvédelmi) kötelezettségek teljesítése érdekében.
Az Adatvédelmi Tájékoztatónk a láblécben olvasható, ebben adunk tájékoztatást az érintetti jogok gyakorlásáról is. Kérjük, a vásárlás előtt ismerkedj meg ezzel a dokumentummal is!
Sikeres nyelvtanulást kívánok.
Czifra Éva
író,nyelvtanár