Használd ki a nyarat! Tanulj angolt szuperintenzíven!

Szeretnél szuperintenzíven angolt tanulni, de nem tudod, hogyan és mikor állj neki? Folyamatosan figyelmeztetnek a HR osztályról, hogy ideje szabit kivenni, mert tele vagy szabadnapokkal? Vagy egyáltalán nem tudsz nyáronczifraeva szabadságot kivenni, peddig terved az volna bőven? 

Bárhogy is alakul az életed, ha nyelvet szeretnél tanulni, módszerem a Czifra Speed Módszer lesz a neked való. Miért is? Mert egyrészt egy hónap alatt elérheted a célod, másrészt mert nem kell máshoz igazodni.

Kíváncsivá tettelek, igaz? Hozom neked a több évtizedes tapasztalatom, jó?

czifraeva

Eredménycentrikus vagy?

Persze fel sem kellett volna tennem a kérdést, hiszen mindannyian tudjuk: a felnőtteknek kevés idejük van, sok céljuk, így minden elérésére a lehető legoptimálisabb időráfordítást szeretnénk. Az elmúlt egy-két évtizedben nagy divat volt a nyarat, a nyári szabadságból heteket arra szánni, hogy nyelviskolák szuperintenzív nyelvtanfolyamain vagy épp külföldi nyelviskolák gyorstalpalóin sajátítsuk el az angol nyelvet.

Azonban a világ változott, nem is keveset. A személyes kontaktot felváltotta az online világ, a tanfolyamok java része áthelyeződött a virtuális térbe a pandémia idején, és ekkor jöttek rá az emberek: mennyi időt spórolnak, ha nem kell heti két vagy három, vagy szuperintenzív angol tanulás esetén heti öt alkalommal utazni, hanem azt az időt is a nyelvtanulásra tudják fordítani! 

Ennek fényében különösen nagy előnyt jelent az én módszerem, ahol az általam kifejlesztett tankönyv tartalmát a saját tempódban, a saját időbeosztásodban tudod elsajátítani az általam megmutatott módszerekkel. Soha nem voltál még ilyen közel a szuperintenzív angol tanuláshoz, igaz?

Mennyi idő kell hozzá?

Ahhoz, hogy magabiztosan, alapszinten tudd használni az angolt, az 1 hónapos workshopom kitűnően elegendő. 

Nem csak a megfelelő angol nyelvi tananyagot kapod meg, amivel azt tudod megtanulni, amire valóban szükséged van, amit a valós életben tényleg hasznosítani tudsz, hanem a nyelvtanulási módszereiden is csiszolunk egy kicsit. 

Felnőttként feltehetően már van némi tapasztalatod a nyelvtanulást illetően, és ha jól sejtem, ért jó sok kudarc is. Pedig nem kellett volna, hogy így legyen. A módszerem épp attól más, mint bármelyik másik nyelvtanulási lehetőség: én azt is megtanítom, hogyan tanulj nyelvet.

A tankönyv mellé kapsz egy segédanyagot is, amely a sikeres nyelvtanulás módszereit mutatja be, valamint a jobb agyféltekés módszerrel új dimenzióba kerül majd a nyelvtanulók mumusa: a szótanulás is. Ugye jó lenne végre úgy megtanulni a szavakat, hogy emlékszel is rájuk?

A tanulásod mindenképpen szuperintenzív lesz, hiszen egy hónap alatt fogsz eljutni oda, hogy magabiztosan beszélj magadról, a munkádról és a hétköznapi élet ügyes-bajos dolgairól!

Szuperintenzív angol? Bírni fogom én ezt?

Természetesen igen. Miért gondolom így?

Egyrészt, mert szükséged van a nyelvtudásra. Az angol alapnyelvvé vált, így akár a legegyszerűbb munkakörben is szükséges kompetencia, és bizony hátrányos rád nézve, ha nem tudsz legalább alapszinten. Miért tagadnád meg magadtól ezt az előnyt, ha egy hónap alatt el tudod érni? 

Másrészt, mert nem hagylak egyedül. Bár a tanulásban a saját tempód és időbeosztásod szerint haladhatsz, egy zárt Facebook-csoport tagjaként folyamatosan mentorálom az előrehaladásod. Nem hagylak egyedül, erre a szupergyors kalandra együtt vállalkozunk

Tedd ezt a nyarat emlékezetessé az önfejlesztés szempontjából is! Mutasd meg magadnak és a világnak, hogy meg tudod csinálni, a megfelelő módszerekkel, a neked való tananyaggal igenis meg tudsz tanulni egy hónap alatt angolul!

Ősszel pedig jöhet egy újabb nyelv!

czifraeva

A blogbejegyzés szerzője:

Czifra Éva

32 éve tanító diplomás nyelvtanár,

105 könyv szerzője,

jobb agyféltekés tanulási módszertan-szakértő,

nyelvvizsga guru

czifraeva