Angol nyelvtanári diplomámat az ELTE-n szereztem. Már 32 éve foglalkoztatott az a gondolat, hogy hogyan lehet egy nyelvet viszonylag gyorsan elsajátítani társalgási szinten. Én is végigjártam anno a sorozatkönyvek kálváriáját, mint tanuló. Majd a felvételimhez az ELTE-re szükségem lett a középfokúra… Abban az időben gondoltam arra, hogy jó lenne egy módszer, amivel a nyelvtanulók időt és pénzt takarítanának meg.

Így született néhány évvel később ez a technika.

Kísérleteztem könyvekkel, módszerekkel, tanulókkal. És sikerült!!! Manapság az embernek nincs 10-20 éve, hogy megszólaljon magabiztosan angolul/németül/oroszul vagy bármilyen nyelven.

A MÓDSZER A KÖZEL 32 ÉVES NYELVTANÁRI TAPASZTALAT ÉS KUTATÁS ALAPJÁN SZÜLETETT.

Az 1 hónap alatt angolul/németül tréningemen elárulom a titkot, hogyan tudsz rövid idő alatt sok szót megtanulni úgy, hogy meg is maradjon.

Itt megismered azt a módszert, amivel az 1 hónap alatt… Czifra könyvet tényleg el tudod sajátítani 1 hónap alatt! Sőt, ki is próbálod!

Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam erről a könyvemről is. Sokan felhívtak, megköszönték, hogy megírtam, mivel úgy érzik, ez is hozzájárult ahhoz, hogy jó munkát kapjanak itthon és külföldön, hogy ne adják el őket a külföldi utazásaik során, a diákok pedig jobb jegyet kapnak idegen nyelvből a suliban. Ez a könyv 2008-ban született (1 hónap alatt angolul). Azóta is sokat szerepeltem a médiában: tévében, rádióban, újságokban.

Én saját magam imádok nyelveket tanulni, örökös nyelvtanuló vagyok, több nyelven beszélek, különféle szinteken. Jelenleg portugálul tanulok orosz nyelvű tananyagból.

Az évek alatt már missziómmá vált, hogy megmutassam az embereknek a nyelvtanulás napos oldalát. A trénigem után a nyelvtanulók egy másfajta szemléletmódot kapnak a nyelvtanulással kapcsolatban. Ez a módszer mindenképp egy egyedülálló módszer, a saját fejlesztésem.

Ez a technika főleg azoknak segít, akik félnek megszólalni idegen nyelven és azoknak, akik úgy érzik, nem maradnak meg a már megtanult szavak.

Remélem, még nagyon sok ember segítségére lehetek a jövőben is.

Keressetek bizalommal, ha szeretnétek részt venni valamelyik tréningemen MOST ONLINE!