Egy német nyelvtanfolyam, ami biztos tudást ad a kezedbe

A német nyelv ismerete számos lehetőséget nyit meg előtted.

Legyen szó utazásról, külföldi barátokról, ösztöndíjról vagy munkavállalásról, magabiztos nyelvtudással minden helyzetben könnyen boldogulsz. Mitől lesz magabiztos a nyelvtudásod? Attól, ha a megfelelő német nyelvtanfolyamot és a biztos módszert választod a tanuláshoz.

Egy idegen nyelv elsajátítása esetében az a fontos, hogy olyan tudással rendelkezz, amit képes vagy bármikor előhívni. Hiába tudsz otthon, a tükör előtt magabiztosan beszélni, ha egy éles helyzetben nem jut eszedbe semmi. Szinte minden a nyelvtanulás módszerén múlik. Ha jó a módszer, akkor jöhet bármilyen szituáció, mindig tudni fogod, hogy mit mondj.

 

Milyen a jó nyelvtanulási módszer?

Abban a legtöbben egyetértenek, hogy általában nem a tananyaggal van probléma egy-egy nyelvtanfolyamon. Hanganyagok, videók és tankönyvek sokasága áll a tanulni vágyók rendelkezésére, a tananyag elsajátításának módszerében azonban nagy különbségek mutatkoznak.

Ez a német tanfolyam nem azt ígéri, hogy az egész német nyelvet elsajátítod, azt viszont biztosra veheted, hogy használható nyelvtudást kapsz. Képes leszel néhány szóban elmondani, hogy ki vagy, be tudsz számolni múlt, jelen és jövő időben a napjaidról, és kérdéseket tudsz feltenni néhány alapvető dologról.

A tréning elsősorban azoknak szól, akik úgy érzik, hogy soha nem maradnak meg a fejükben a szavak és kifejezések, és emiatt félnek megszólalni idegen nyelven.

 

Mitől más ez az online német nyelvtanfolyam?

Kiemelt figyelmet fordít az agyféltekék nyelvtanulásban betöltött szerepére, illetve bevezet a jobb agyféltekés tanulás módszertanába. 3 olyan otthon is használható jobb agyféltekés módszert ismerhetsz meg, melyek segítségével sokkal hatékonyabban tudsz majd tanulni. Ezenfelül Shakti Gawain 3 lépcsős módszerét is gyakorolhatod a nyelvtanulással kapcsolatban.

A tanfolyam során elsajátíthatod az agyintegráló gyakorlatokat, ami a könnyebb tanulást teszi lehetővé, illetve megtanulhatsz egy indiai relaxációs módszert.

Mindezeken felül a tanfolyam részét képezi egy már számtalan helyzetben bevált önszuggesztiós technika, ami nagyban segíti a tanulás folyamatát.

A tanfolyam részét képezi a Czifra Speed módszer, ami egy olyan egyedülálló, évek óta működő technika, mely segít, hogy az 1 hónap alatt németül című könyv tananyagát valóban 1 hónap alatt sajátítsd el

Miért ez az a német online tanfolyam, ami neked kell?

Célom, hogy megmutassam a nyelvtanulás napos oldalát egy másfajta szemlélet elsajátításával. Az egyedülálló, saját fejlesztésű Czifra Speed módszerem közel 32 év szakmai tudásomon, személyes tapasztalataimon és kutatásaimon alapul.

A tanfolyam elvégzése után bátran megpályázhatsz egy külföldi ösztöndíjat vagy állásajánlatot, magabiztosan jelentkezhetsz főnökeidnél magasabb pozícióért, nyugodt szívvel indulhatsz el egy külföldi kirándulásra, vagy akár vidáman elcseveghetsz német barátaiddal a mindennapjaitokról.

A lényeg, hogy olyan nyelvtudás birtokába jutsz, melyet bármilyen helyzetben elő tudsz hívni. Nem kell többé aggódnod amiatt, hogy szótlanul álldogálsz egy társaságban, vagy némán ülsz egy meghallgatáson, mert a tanfolyamnak köszönhetően fel tudod majd idézni a tanultakat, és bátran megszólalhatsz németül.

A blogbejegyzés szerzője:

Czifra Éva

32 éve tanító diplomás nyelvtanár,

105 könyv szerzője,

jobb agyféltekés tanulási módszertan-szakértő,

nyelvvizsga guru

czifraeva