Angol nyelvtanfolyam elfoglalt nőknek

 

czifraevaNőként megfelelni a munkaerőpiacon nem könnyű. Az angol nyelv ismerete azonban új lehetőségeket nyithat meg előtted. Ha beszélnél angolul, akkor jobb lehetőséget kaphatnál egy külföldi cégnél, esetleg kipróbálhatnád magad egy idegen országban betegápolóként, pincérként vagy akár recepciósként. A nyelvtanulás azonban egy olyan terület, ami időt igényel. Elfoglalt nőként olyan angol nyelvtanfolyamra van szükséged, amely használható tudást ad.

 

czifraeva

Melyik angol nyelvtanfolyam képes neked használható tudást adni?

Az az angol nyelvtanfolyam, amelyik megtanít beszélni angolul. Olyan módszert ad a kezedbe, amellyel magabiztosan meg tudsz szólalni. Képes leszel elmondani, amit szeretnél ahelyett, hogy percekig kínos csendben gondolkodnál. Mindezt úgy, hogy nem kell hosszú hónapokat unalmas tankönyvek lapozgatásával töltened.

Mitől más ez az angol nyelvtanfolyam?

Tudom, hogy nőként ezer dolgod van. Emiatt egy olyan módszert dolgoztam ki, amely hatékony és célirányos. Egy módszert fogsz elsajátítani, amelynek segítségével magabiztosan megszólalhatsz, elmesélheted a napjaidat, általános kérdéseket tehetsz fel beszélgető társaidnak, és a munkahelyeden is könnyedén boldogulsz az ügyfelekkel.

Vallom, hogy a bonyolult dolgok nem működnek. Főleg nem akkor, ha annyi minden mással kell foglalkoznod. Az egyszerűségben hiszek, és vallom, hogy a nagyszerű dolgok egyszerűek.

Mit tartalmaz ez az online angol nyelvtanfolyam?

A tanfolyam teljes szabadságot és mobilitást biztosít a számodra. Ott tanulsz, ahol éppen időd van. Hallgathatod kocsiban, buszon, főzés vagy éppen takarítás közben. Megismerkedhetsz a jobb agyféltekés tanulási technikákkal és agyintegrációs gyakorlatokkal.

Az online angol nyelvtanfolyamon elsajátíthatod a Czifra Speed módszert, ami 31 éves szakmai tudásomat, tapasztalatomat és kutatásomat foglalja magában. Segítségével megmutatom neked a nyelvtanulás napos oldalát, hogy öröm legyen az angol nyelvvel eltöltött idő. Olyan alapvető nyelvtani információkkal gazdagodsz, amik magabiztossá tesznek, így könnyedén beszélgethetsz majd a mindennapjaidat érintő témákról. Elsajátítasz egy olyan nyelvtanulási trükköt, amivel a későbbiekben gyorsan és hatékonyan haladsz.

Miért ez az angol online tanfolyam kell neked?

A tanfolyam elvégzése teljesen tőled függ. Szabad kezet kapsz abban, hogy mikor és hol végzed el, így elfoglalt nőként is be tudod illeszteni a napirendedbe. A tanfolyam után bátran megpályázhatsz olyan külföldi állásokat is, mint például a betegápoló, a pincér, a recepciós vagy takarítónő, hiszen nem okoz majd gondot a mindennapi feladatok során felmerülő kommunikáció. Képes leszel elbeszélgetni a munkaadóddal, a munkatársaiddal, a gondozottakkal vagy akár az ügyfeleiddel. A jobb agyféltekés módszernek köszönhetően gyorsan és hatékonyan fejlesztheted a nyelvtani tudásodat, szókincsedet és a beszédkészségedet.

Olyan nyelvtudás kínálok neked, amelyet bármikor elő tudsz hívni. Nem kell attól félned, hogy a megtanult szavak és kifejezések majd nem jutnak eszedbe, mert a jobb agyféltekés módszernek köszönhetően bárhol és bármikor elő tudod hívni azokat a szavakat, kifejezéseket vagy mondatokat, amire az adott helyzetben szükséged lesz.

A blogbejegyzés szerzője:

Czifra Éva

32 éve tanító diplomás nyelvtanár,

105 könyv szerzője,

jobb agyféltekés tanulási módszertan-szakértő,

nyelvvizsga guru

czifraeva