A gyors német tanulás lehetőségét keresed?

Ha gyors német tanulás iránt érdeklődsz, jó helyen jársz! A rendszerváltás után az iskolákban kizárólag német tanulásra volt lehetőség. Sajnos az akkori nyelvoktatás minősége hagyott némi kívánnivalót maga után, így még azok is küzdenek a hiányos német nyelvtudással, akik amúgy általános iskolában tanulták ezt a nyelvet.

Az eltelt évtizedekben ugyanakkor felértékelődött a német nyelv értéke, egyre keresettebb itthon is, valamint egyre többen választják a földrajzi közelsége miatt, hogy Németországban vagy Ausztriában vállaljanak munkát. Ehhez természetesen megfelelő német tudásra van szükség!czifraeva

Ha te is kint próbálnál szerencsét, vagy épp az itthoni munkához van szükség a német nyelvre, és nem szeretnél éveket vesztegetni az idődből, akkor az oldalamon a legjobb helyen jársz. A több évtizedes nyelvtanári tapasztalatomnak köszönhetően sikerült kidolgoznom a Czifra Éva módszert, ami az elfoglalt felnőtteknek nyújt gyors megoldást a német nyelvtanulásra!

czifraeva

Mire számíts?

Az elmúlt évtizedek során rengeteg tanulóval találkoztam, így tudom, hogy ha valakiben megfogalmazódik az igény, hogy nyelvet szeretne tanulni, akkor azt egyrészt mihamarabb szeretné elkezdeni, másrészt minél rövidebb idő alatt szeretne látványos eredményeket elérni.

Mindkettőben tudok segíteni!

A módszeremnek és az általam kidolgozott tankönyveknek hála, nem kell bevárnod négy, öt, hat ember jelentkezését, hogy elindulhasson a nyelvtanfolyamod, és kezdetét vegye a német tanulás.

Sőt felesleges tudást sem kell a fejedbe szuszakolni, lényegre törően tudod azt elsajátítani akár egy héten, akár egy hónapon belül, amire igazán szükséged van, legyen szó akár munkáról, akár nyaralásról.

 

Miben tudok még segíteni?

Sokszor tapasztaltam nyelvtanári pályafutásom során, hogy a kezdeti lelkesedés után az első nehézségek, kudarcélmények után sokan feladják az álmaikat.

Hogy veled ne történjen ez meg, két dologban segítek:

  1. Nem kell olyat tanulnod, amire nincs szükséged. Sokszor okoz rossz élményt nyelvtanulóknak, hogy olyat kell megtanulniuk, amihez egyáltalán semmi közük, amiről sosem fognak beszélni, amit sosem fognak használni. Én megkíméllek a felesleges kínzástól.
  2. Segítek abban, hogy tartósan és gyorsabban tanuld meg a szavakat, kifejezéseket és mondatokat, mint korábban bármikor, így biztosan nem lesz hiábavaló a német tanulásba fektetett időd. A jobb agyféltekés módszer bevonásával jobban beleég az agyadba a német nyelv, ezáltal magabiztosabban fogod előhúzni a német tudásod, amikor valóban szükséged lesz rá.

Mit kell neked hozzátenni a gyors német tanuláshoz?

Vannak azonban bizonyos dolgok, amiket nem tudok helyetted megtenni: az idődet, az erőfeszítéseket csak te tudod beletenni a saját német tanulásodba. 

Mert bár hiába minden kidolgozott módszer, gondosan összeállított tananyag, ha te nem ülsz le, és nem kezdesz el dolgozni vele, akkor bizony nem lesz eredmény.

Tapasztalataim alapján mindenképpen érdemes napi fél- egy órát foglalkozni a nyelvtanulással, ha valóban eredményeket akarsz elérni. Módszeremnek és a kidolgozott tanmenetnek hála ezt az időt abszolút rugalmasan te tudod beosztani magadnak akkor, amikor a napirendedhez a legjobban illeszkedik. 

A nyelvtanulás amúgy is nehézkes tud lenni, miért bonyolítanád azzal, hogy olyan dolgokat tanulj, amire az égvilágon semmi szükséged, és azzal, hogy más emberekhez és az ő igényeikhez alkalmazkodj?

Ugye te is érzed, hogy arra semmi szükség?

Figyelj magadra, a saját igényeidre, haladj a saját tempódban, és érd el álmaidat gyorsan a tananyagaim és a módszerem segítségével! Így is nagy út előtt állsz, ne vegyél magadra felesleges terheket!

czifraeva

A blogbejegyzés szerzője:

Czifra Éva

32 éve tanító diplomás nyelvtanár,

105 könyv szerzője,

jobb agyféltekés tanulási módszertan-szakértő,

nyelvvizsga guru

czifraeva